2 Mart 2009 Pazartesi

Yasak iLiŞKi


öncelikle herkese selam. dün duygusal anlamda dolu geçen bir geceydi benim için üstüne de sabaha kadar ps3 turnuvası (bu ne zıtlıktır) beni benden aldı. önce ağladım sonra sevindim ben bende değilim bu aralar... :((
gelelim beni ağlatan olaya: bir film izledim başlıktan da fark edenler olmuştur o filmin türkçe ismi :/


Filmimizin adı :

The Bridges of Madison County

kesinlikle izleyenleriniz olmuştur eski bir film 1995 yapımı bir Clint Eastwood filmi. filmin konusu hakkında kısaca bir özet vermek gerekirse :

1960'larda bir gün fotoğrafçı Robert Kincaid Madison County'e bazı köprü resimleri çekmek için geliyor. Ama orada tanıştığı Francesca Johnson adlı bir ev kadınına da aşık oluyor. 4 gün boyunca müthiş bir aşk yaşayan Robert ve Francesca bu dört günün sonunda bir seçim yapmak zorunda kalıyorlar. Francesca evlidir ve çocukları vardır. Robert, ondan kendisiyle beraber gelmesini istiyor ama Francesca, Robert'ı hayatında kimseyi sevmediği kadar sevse de öbür tarafta da bir ailesi vardır.

Film aşksız bir evliliğin içindeki çocuk sahibi bir kadının aşık olmasıyla yaşadığı çelişkiyi çok güzel anlatıyor…

diyeceksiniz delimi şeettide bu filmi nerden buldun da izledin. nerden olduğunu sormayın deşmeyin yaramı bi şekilde eski arşivimi karıştırırken elime geçti dvdsi. taktım pc'ye kapadım ışıkları... meğer zamanında fark edememişim ne anlam ifade ettiğini hatta bana hediye edildiğinde izlememiştim bile ama hata yapmışım çok pişman oldum... filmin sonunu söylemeyeceğim belki izlememiş olanlar vardır ama bizim sonumuz öyle bitmedi o beni seçti ama Francesca'nın dediği gibi bizim sonumuzda öyle oldu... gözlerimden yaşlar aktı hatırladım o anları o 1 haftayı... aramak istedim elim gitmedi bu kadar zaman sonra karşısına çıkamazdım hem çıksaydım ne diyecektim farklı hayatlar kurulu farklı kişiler de işin içinde ama cesaretimi topladığım zaman birgün karşısına mutlaka çıkacağım sadece belkide yanlış zaman da karşıma çıktı of of neyse yeter bu kadar.

film güzel tavsiye ederim şurdan da imdb den bilgi alabilirsiniz. bundan sonra izlediğim ve tabikide beğendiğim filmleri sizlerle paylaşacağım .
ps: BeNDe SeNi ÇoK SeViYoRuM KRaLiÇeM ;) acil şifalar dilerim miniğim...

5 yorum:

Last Station dedi ki...

eski birlikteligini unutamayip, seni seviyorum kralicem de.

bu ne yaman celiski:)))

not: nefertiti sana olan askindan bu noktayi atlarsa yazayim da hatirlasin dedim:))

Amenhotep dedi ki...

ne kadar ince bir hareket bu gözlerimi yaşarttınız doğrusu :) bizimkisi bir aşk hikayesi siyah beyaz film gibi biraz... ;)

Adsız dedi ki...

last station bizimkini ne sor ne ben söyliyim..ben çok yazamıyorum çünkü yazarsam ortalık karışacak:D

Amen ciiim ; bazen geçmişe bakamk lazım hatta geçmişe bakıp çekip çıkarmak lazım eskimiş herşeyi..hala giyilebilecek bir kaç esvap kalabiliyor

nefertiti

Unknown dedi ki...

Merhabalar;
Bir adres değişikliği (aslında hayatımda bir değişim) söz konusudur.. yeni LİNK aşağıdaki gibidir, zahmet olmazsa, değiştiriver bi zahmet olur mu? ayrıca değişikliğin sebebi de son postta açıklanmış bir durumda...
çok teşekkürler, görüşmek üzre.. sevgiler...
http://serzenismeraklisi.blogspot.com/

babegazelle dedi ki...

hmm bulabilirsem izliim