6 Aralık 2008 Cumartesi

Can Sıkıntısına iyi gelir

Herkese merhaba. bayram öncesi herkesde bir koşuşturmaca bir telaş bi yolculuk havası içerisinde olduğunu biliyorum aman herkes gideceği yere dikkatli gitsin ve sağ sağlimde geri dönsün =)

gelelim bugünkü konuya sizlere birkaç site tanıtımı yapacağım. içerisinde yararlı kaynakların olduğu farklı konulara hitap eden siteler olacak bilgi tecrübe ve deneyimlerim sonucu aktaracağım sizlere :)

1-http://tehparadox.com/forum/
efendim bu sitede yok yok. özellikle bayram süresince sıkılabileceğiniz yada arkadaslarınız ile vakit geçirirken gerekebilecek diziler, filmler, videolar bilimum aklınıza her ne gelirse bulabileceğiniz bir adres. ben sürekli bu siteden yabancı dizileri, gossip girl olsun-prison break olsun-smallville-heroes-dexter...., yabancı filmleri, videoları, müzikleri(geçen hiç duymadığım lamb'a ait bi blog arkadaşımın albumunu derinliklerine gizlenmiş olsada bulmak ayrı bi mutluluk vermişti bana) ve özellikle yeni çıkan tüm oyunları sabahın ilk ışıklarında bilgisayarınıza inmiş olarak bulabileceğiniz(fm2009, red alert3, pes2009, nba2k9, fallout3 vb.) daha birçok farklı kategoride binlerce arşive sahip güzel bir site. tek eksiği sanırsam yabancı olduğu için pek türkçe arşiv bulundurmamakta. keşfetmenizi bekliyen güzel bir site :)
2-http://www.dizimatik.com/
madem yabancı ağırlıklı kaynak verdil türkçe kaynak eksik olmasın diye bunuda paylaşmak istedim. efendim bu sitede gene yabancı dizilerin yanında acayip türkçe dizi belgesel tv şovların olduğu bi site. sizi dizi manyağı yapmaya yeter bence :)
3-http://www.tureng.com/
benim gibi çeviri yapmakla uğraşması gerekenlere online kullanabilecekleri çok güzel bir türkçe-ingilizce-türkçe sözlük. bi deneyin görün bana hak vereceksiniz, hangi kategori ile ilgili çeviriyorsanız onlara ayrılmış bölümleri var, temel-turizm-sağlık-işletme-hukuk, ve bu kategorilerde hangi anlamlarda kullanıldığını yazıyor. şiddetle tavsiye ederim.
4 -http://www.rslinks.org/
burada da herhangi bir konuda rapidshare de yüklü program muzik bilimum tarama yapabileceğiniz güzel bi site işinizi görür kanaatindeyim.
5-http://shiftdelete.net/
bu siteyide size bahsetmeden geçemeyeceğim zira içinde yok yok. her türlü konuda bilgi bulabileceğiniz çok geniş bir kategori ağına sahip güzel bir site. yazmakla anlatılamayacak kadar girilesi bir site şiddetle tavsiye ederim.
6-http://www.pressdisplay.com/pressdisplay/viewer.aspx
son olarak yabancı bir haber sitesi. ama içinde dünyanın her ülkesine ait gazeteler mevcut. türkiyeden hürriyet-sabah-zaman-vatan-radikal-yeni şafak-milliyet vb. tüm bu gazeteleri ücretsiz okuyabiliyorsunuz. amerikadan olsun ingiltereden olsun italya ispanya fransa tüm gazeteler gayet güzel okunabiliyor tavsiye ederim.
7-http://acetobalsamico.blogspot.com/
bu erkek okuyucularımız için sporla ilgili bir blog. belki birçoğunuz biliyorsunuzdur çok güzel yazıların yazıldığı aynı zamanda yazarının Futbol Blog adı ile her cumartesi saat 13:10'da Habertürk'deAli Okancı & Bülent Timurlenk programını yaptığını söyleyeyim. keyifle aylardır okuduğum bi blogtur şiddetle tavsiye edilir tarafımdan =)
evet şimdilik bu kadar arkadaşlar =). içlerinde yanıldığım yada daha güzel olduğunu düşündüğünüz siteleride paylaşmanızı bekliyorum.

Hiç yorum yok: